Beaches 1
Beaches 2
Beaches 3
Beaches 4
Beaches 5

Το Πήλιο είναι από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας και αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών όλο το χρόνο. Οι παραλίες του φημίζονται για τα καθαρά νερά ενώ πολλές έχουν βραβευτεί με την γαλάζια σημαία.

Η Χερσόνησος του Πηλίου βρίσκεται σε ιδανικό σημείο και καθώς βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος στα ανατολικά παράλια και τον Παγασητικό κόλπο στα νότια, προσφέρει στον επισκέπτη πολλές επιλογές για κολύμπι σε πανέμορφες παραλίες.

Υπάρχουν κοσμικές παραλίες, ήσυχες και απομονωμένες, με χρυσαφένια αμμουδιά ή μαργαριταρένια βότσαλα. Οι παραλίες του Πηλίου είναι ιδανικές για χαλάρωση, κολύμπι και ψάρεμα ενώ πολλές από αυτές προσφέρονται ιδανικά και για θαλάσσια sports.

Σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το Aleka's House βρίσκονται παραλίες μοναδικής ομορφιάς όπως αυτή του Μυλοποτάμου, που είναι ίσως η πιο δημοφιλής παραλία του Πηλίου με μια συστάδα βράχων να την χωρίζει στα δυο ενώ ένα πέρασμα ανάμεσα στα βράχια να ενώνει τις δύο αμμουδιές.

Επίσης, η παραλία της Φακίστρας, η οποία ψηφίστηκε ως η έβδομη καλύτερη παραλία του κόσμου σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό ''The Guardian'' το 2017 και στην αμμουδιά της μπορεί ο επισκέπτης να ξεκουραστεί πραγματικά μετά από ένα θαυμάσιο μπάνιο στα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της. Κοντινές είναι επίσης και οι παραλίες του Αϊ Γιάννη, του Παπά Νερό, της Νταμούχαρης, της Λιμνιώνας και της Λαμπινούς ενώ λίγο πιο μακρινές παραλίες είναι αυτή του Χορευτού, της Πλάκας και των Αγίων Σαράντα .